• MILITARY SURPLUS
Sajtónyilatkozat

A HM Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt. 2012. július 01. hatállyal kezdte meg a Magyar Honvédség hadrendjéből kivont, további felhasználásra feleslegessé vált inkurrens ingó vagyon értékesítését. Az értékesítésre kerülő ingó vagyon a különböző katonai rendeltetésű, valamint polgári felhasználású eszközök, alkatrészek és különféle hulladékok legszélesebb skáláját kínálja.

Ennek megfelelően a vétel iránt érdeklődők honlapunkon megtalálhatják a különféle ruházati felszerelések, konyha- és üzemanyag-technikai eszközök, továbbá egészségügyi eszközök, gépjárművek, fegyverek, tüzéreszközök, lőszerek, rakéták, repülőgépek, helikopterek, lokátor-technikai eszközök, valamint ezen eszközök felhasználásából, szétszereléséből, javításából származó különféle fém- és fahulladékok értékesítésére kiírt aktuális pályázati felhívásokat az Aktuális pályázati kiírások, a már lefolytatott pályázatok hirdetéseit a Tájékoztatók címszó alatt.

Ezúton is szeretnénk felhívni a honlapunkat látogatók figyelmét arra, hogy a haditechnikai eszközök vásárlása, birtoklása és továbbértékesítése jogszabályokban eloírt engedélyekhez, a 2013. január 01-ével hatályba lépett új hulladéktörvény rendelkezése szerint mindenfajta hulladékra vonatkozó birtokszerzés hulladékgazdálkodási engedélyhez kötött. Ezen anyagokhoz szükséges engedélyek megléte az adott pályázatra történő jelentkezés alapfeltétele.

Az értékesítésre kerülő inkurrens ingó vagyon állandóan változik. Kérjük kedves látogatóinkat, hogy az Önöket érdeklő pályázatra történő eredményes felkészülés érdekében kísérjék figyelemmel hirdetményeinket.

A fenti tájékoztatás elsősorban a nagytételben vásárlók igényeinek kielégítését célozza, de nem feledkeztünk meg a saját felhasználásra vásárló kisfogyasztókról sem. Az egyedi igények kielégítésére nyitottuk meg 2012. december 10-én MILSHOP nevű üzletünket Budapest, Zách utca 6. szám alatti egykori ELEKTA áruház helyén, ahol mindenki kedvére válogathat, természetesen a meglévő készletből, de rendkívül kedvező árszinten.


Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a MILSHOP üzlet (1101 Budapest, Salgótarjáni út 18.) 2015. július 28-ától az alábbi nyitva tartással működik:

Értesítjük Tisztelt Vásárlóinkat, hogy a Milshop Inkurrencia Bolt az alábbi napokon zárva tart:
2016. november 25-én, valamint
2016. december 15-30. között.
Köszönjük szíves megértésüket!

Hétfő:07:30 órától 15:30 óráig
Kedd:07:30 órától 15:30 óráig
Szerda:07:30 órától 15:30 óráig
Csütörtök:07:30 órától 15:30 óráig
Péntek:07:30 órától 13:00 óráigTelefonszám: +36 1 431 2974
E-mail cím: Milshop@hmei.hu

VÁRJUK MINDEN JELENLEGI ÉS MAJDANI KEDVES VÁSÁRLÓINKAT!

Aktuális pályázati kiírások:

Tájékoztatók: