• HM EI ZRT. ENGEDÉLLYEL RENDELKEZŐ FELNŐTTKÉPZÉSI INTÉZMÉNY

TISZTELT LÁTOGATÓ, LEENDŐ PARTNERÜNK!

Szeretettel köszöntjük a HM EI Zrt. oktatással, képzéssel foglalkozó oldalán. Kérjük, tekintse át oldalunkat és reméljük, megtalálja az Ön számára legkedvezőbb képzési kínálatunkat, szolgáltatásunkat és így nemsokára Önt és Munkatársait is partnereink között üdvözölhetjük.

 • Olyan magabiztos tudással és naprakész korszerű ismeretekkel, gyakorlati készségekkel rendelkező szakemberek képezése, akik munkájukat értékteremtően, magas szakmai színvonalon tudják ellátni és felkészültek a mindennapi kihívásokra;
 • A HM EI Zrt. vezetése és a Felnőttképzési Intézmény minden munkatársa elkötelezte magát a magas szakmai színvonalú, minőségi munkavégzés mellett. Célunk, hogy az általunk nyújtott képzéseket és szolgáltatásokat az előre meghatározott minőségi elvek szerint végezzük, maradéktalanul megfeleljünk partnereink és a képzésben résztvevők elvárásainak, gyorsan és rugalmasan alkalmazkodjunk a közszolgálati szakmacsoport és a gyakorlati szakterület ismeretigény változásaihoz, etikai normáihoz;
 • Az elért országos szakmai elismertségünket (piacvezetői pozíció az őrzés-védelemben a közszolgálati szakmacsoportban) és szolgáltatói hírnevünket megtartsuk, valós tudásunkkal kapcsolatrendszerünket szélesítsük, amiknek fő biztosítékai a folyamatos humán és eszköz infrastruktúra és az oktatás szakmai innovációja.

Társaságunk munkatársai, oktatói nevében eredményes és sikeres együttműködést kívánok!

Móró Lajos
vezérigazgató

Cím: HM EI Zrt. 1101 Budapest, Salgótarjáni út 20.
Telefonszám: +36-1-431-2926; +36-1-431-2900/176, 226, 904
Fax szám: +36-1-431-2999
E-mail: oktatas@hmei.hu
Honlap: www.hmei.hu
Ügyfélfogadás (103. iroda): Hétfő 10.00-14.00 óra
Csütörtök 07.30-11.30 óra
Felnőttképzési nyilvántartási szám: E-001242/2015

A HM EI Zrt. oktatási szakterülete 2008. óta foglalkozik felnőttképzési tevékenységgel, mint Felnőttképzési Intézmény, ami az oktatás, képzés minőségbiztosításának védjegye.

Akkreditált Felnőttképzési Intézményi tevékenységünk a személy- és vagyonvédelmi tanulmányi területen, a közszolgálati szakmacsoportba tartozó OKJ-s és egyéb szakmai képzésekre irányul.

A HM EI Zrt. Irányítási kézikönyvében megfogalmazott általános minőségpolitikája mellett a környezetpolitikához hasonlóan megfogalmazta a felnőttképzési tevékenységére vonatkozó minőségpolitikáját, ezzel is igazolva elkötelezettségét a felnőttképzési tevékenységének fontossága és magas szakmai színvonalú teljesítése mellett.

A minőségirányítás a Társaság vezetésének és a Felnőttképzési Intézmény minden munkatársának kiemelt feladata és felelőssége. Olyan értékek közvetítését vállaljuk, amelyek a képzésben résztvevők tudására, eredményeire, szakmai előmenetelére, személyiségére, társadalmi környezetére, karrierjére pozitív hatást gyakorolnak. A képzésben résztvevők fejlődését, továbbhaladását képességeik és elvárásaik figyelembe vételével egyénre szabottan biztosítjuk.

Képzési tevékenységünk fő profilja a folyamatosan megújuló fegyveres biztonsági őr képzés, amely során a közel 2000 fős állományunk utánpótlását is biztosítjuk (a fegyveres biztonsági őr állományunk többsége egyben önkéntes védelmi tartalékos katona is).

A képzéseink során a HM EI Zrt. célja olyan szaktudással rendelkező személyek felkészítése, akik az élőerős őrzés-védelmi tevékenység ellátásához szükséges releváns szakmai, jogi, kriminalisztikai és pszichológiai elméleti ismeretekkel rendelkeznek. Az őrzés-védelem során a jogsértő cselekmények elhárítására kidolgozott szakmai elveket, szabályokat, intézkedéstaktikai elemeket és módszereket jogszerűen, szakszerűen és eredményesen képesek alkalmazni.

Az elmúlt 3 évben akkreditált program alapján szakmai képzések során közel 900 fő felkészítése történt meg 98%-os résztvevői elégedettséggel, melynek eredményeként a képzésben résztvevők 95%-át munkatársaink körében üdvözölhettük.

 • Biztonságszervező képzés (OKJ 52 861 01)
 • Fegyveres biztonsági őr képzés (OKJ 53 861 05)
 • Személy- és vagyonőr képzés (OKJ 32 861 01)
 • Személy- és vagyonőr 40 órás munkahelyi gyakorlati képzés
 • Vagyonvédelmi belső képzés (60 órás)

 • Felnőttképzési Intézményi státusz.
 • Engedély a felnőttképzési tevékenység folytatására.
 • Piacvezetői pozíció az őrzés-védelemben, a közszolgálati szakmacsoportban.
 • Ügyfélközpontú gondolkodás, megbízhatóság, korrektség, rugalmasság, panaszmentes felnőttképzési tevékenység, szak- és felnőttképzési jogszabályi rendelkezéseknek való megfelelés.
 • Mobilitás: kihelyezett külső képzési helyszínek biztosítottsága.
 • Elsőrangú, szakma specifikus tudású oktatói állomány, emberközpontú oktatás.
 • Képzési eszközök, felszereltség minőségi és mennyiségi biztosítottsága. Az oktatási környezet korszerű felszereltsége.
 • Korszerű naprakész tudás közvetítése. Fejlett, hatékony, gyakorlatorientált oktatási módszerek.
 • Tudásalapú szakmai karrierlehetőség.
 • Pályaorientációs felnőttképzési szolgáltatások, az egész életen át tartó tanulás fontosságának képviselete, érvényesítése.

KÉPZÉSI JÖVŐKÉPÜNK:

1. OKJ-s szakképesítések megszerzésére irányuló minőségi képzés, a szakmai és vizsgakövetelmények pontos követése, innovatív szakmai ismeretek közvetítése.
2. Az egységes európai uniós kompetencia és képesítési keretrendszernek megfelelő képzések megszervezése, lebonyolítása, képzéseink vonzóvá tétele, hogy az általunk nyújtott képzések során elsajátított ismeretek elfogadottak legyenek országhatárainkon belül és nemzetközi viszonylatban egyaránt.
3. Távlati célunk a Fegyveres biztonsági őr szakképesítés megszerzésére irányuló képzés, valamint az önkéntes védelmi tartalékos katonai felkészítés összekapcsolása, integrálása. A jövőben ezen képzési lehetőséget kívánjuk felajánlani minden olyan pályakezdőnek, pályamódosítónak, akik elhívatottságot éreznek a katonai tartalékos szolgálat és a mozgalmas, kihívásokat is megjelenítő változatos fegyveres biztonsági őr munkatevékenység iránt.

“A tanítók csak az ajtót nyitják ki, belépned neked kell.”

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK, VIDEÓK: