• RÉSZT VESZÜNK PÁKOZDON A HONVÉDFESZTIVÁLON.

Honvédfesztivál

A HM EI Zrt. részt vesz Pákozdon a Honvédfesztiválon 2016. szeptember 24-én, ahol munkalehetőséget kínálunk a rendezvényre látogatóknak. A helyszínen elsősorban fegyveres biztonsági őröket keresünk, de számos képzettséget nem igénylő nyitott pozíciónk van, melyre érdeklődhet munkatársainknál .

A rendezvény ideje alatt a MILSHOP a Magyar Honvédség hadrendjéből kivont inkurrens termékeket értékesíti. Érdemes szétnézni a standon, annak, aki gyűjti vagy használja a különböző katonai rendeltetésű vagy polgári felhasználású eszközöket, tárgyakat. Vásárolhat például kanálgépet, rohamsisakot, csajkát, bakancsot kedvező áron.

A Honvédfesztivál ideje alatt pilóta nélküli repülőeszközöket állítunk ki, ahol az érdeklődök a fejlesztő mérnökeinknek tehetik fel kérdéseiket, nézhetik meg az eszközöket.

Miért érdemes ellátogatni a fesztiválra?

A VII. Honvédfesztivál Pákozdon, Magyarország egyetlen hadtörténeti emlékparkjában kerül megrendezésre. A Katonai Emlékpark méltó örököseként nemzetünk hadtörténelmét kívánja bemutatni egy impozáns környezetben, széles körben és hitelesen adaptálva továbbadni az értékeinket. A Honvédfesztivál méltó emléket kíván állítani az 1848. szeptember 29-i pákozd-sukorói csatának, a rendezvény alatt bemutatott csatajelenettel és számos programmal.

A részletes program itt olvasható: program
www.kempp.hu

Helyszín: 8095 Pákozd, Katonai Emlékpark, Mészeg-hegy
Időpont: 2016. szeptember 24. 8,30 – 16,00
Látogasson el a VII. Honvédfesztiválra!
Keresse a HM EI Zrt. sátrait a rendezvényen!