• INKURRENCIA

A Honvédelmi Minisztérium Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt. 2012. július 01. hatállyal kezdte meg a Magyar Honvédség hadrendjéből kivont, további felhasználásra feleslegessé vált inkurrens ingó vagyon értékesítését. Az értékesítésre kerülő szakanyagok a különböző katonai rendeltetésű, valamint polgári felhasználású eszközök, alkatrészek legszélesebb skáláját kínálja.

Ennek megfelelően a vétel iránt érdeklődők honlapunkon megtalálhatják a különféle ingóságok nagykereskedelmi továbbértékesítésére vonatkozó nyilvános vételi ajánlatkérések felhívásait, valamint a már lezárult eljárások eredményközlőit. Tájékoztatjuk továbbá a honlap látogatóit, hogy egyes ingó vagyonelemek felvásárlása különféle hatósági engedélyek meglétéhez kötött, melyről bővebben, valamint az eljárásokon való részvétel feltételeiről a megadott elérhetőségeken keresztül érdeklődhetnek.

Természetesen nem feledkeztünk meg a saját felhasználásra vásárló kisfogyasztókról sem, hiszen a 2012. december 10. óta működő MILSHOP Katonai Boltban kedvező árszinten kerülnek kiskereskedelmi értékesítésre a Magyar Honvédségben korábban rendszeresített, nem engedélyköteles különféle ingóságok. A bolt elérhetőségeiről, nyitva tartásáról, valamint országos rendezvényeken való kitelepüléseiről a MILSHOP címszó alatt olvasható bővebb információ.

A kis- és nagykereskedelmi formában értékesítésre kerülő inkurrens ingó vagyon állandóan változik, ezért kérjük kedves látogatóinkat, hogy az Önöket érdeklő eljárásra történő eredményes felkészülés érdekében kísérjék figyelemmel hirdetményeinket, valamint igényükkel kapcsolatosan szíveskedjenek a megadott elérhetőségeken érdeklődni.

MILSHOP

Hétfő:07:30 órától 15:30 óráig
Kedd:07:30 órától 15:30 óráig
Szerda:07:30 órától 15:30 óráig
Csütörtök:07:30 órától 15:30 óráig
Péntek:07:30 órától 13:00 óráig


Cím: 1101 Budapest, Salgótarjáni út 18.
Telefonszám: +36 1 431 2974
E-mail cím: Milshop@hmei.hu

VÁRJUK MINDEN JELENLEGI ÉS MAJDANI KEDVES VÁSÁRLÓINKAT!


NAGYKERESKEDELMI ÉRTÉKESÍTÉS

Aktuális értékesítési eljárások:

Eredményközlők:

Értékesítési eljárásokkal kapcsolatos tájékoztatás:

Telefonszám: +36 1 431 2900 / 461-es mellék

E-mail cím: Menyhart.Attila@hmei.hu